martes, 3 de febrero de 2009

SEMPRE ALS MEUS PENSAMENTS!!!


Amors, us tinc presents als meus pensaments i al meu cor cada dia. Sou unes persones excepcionals i úniques.

Francina continua gaudint de la teva aventura, esprem cada segon i quedat amb totes les experìencies bones. Seran per a tú, per sempre.

Gerard, continua sent com ets. Una persona amb una capacitat d'estimar inigualable, una ment amb una força descomunal i amb un cor que no te preu.

Simplement... us estimo.

Joan.-

5 comentarios:

  1. Joan! No puc més que sumar-me als teus consells per a la Francina i ratificar al 100% la teva definició d'en Gerard. Aprofito per afegir que tan l'un com l'altre són dues persones excepcionals que han enriquit moltíssim la meva vida (i ho seguirant fent!) i que és un luxe tenir-los com amics al nostre costat. US ESTIMO.
    Petons!
    GM.

    ResponderEliminar
  2. Joanet precioset!! Gemmeta boniqueta!!! Gràcies per les vostres precioses paraules! Espero seguint "canviant" (creixent, millorant) al vostre costat durant molt temps, pq vosaltres em feu millor persona!
    I també al teu costat cuca, pq encara estiguem lluny presencialment, seguim igual d'aprop! MOLTES GRÀCIES pq em doneu lo q no té preu (i q no es paga amb diners): el vostre amor i permetre'm donar-vos el meu!!!
    Visca l'amistat!!! US ESTIMO MIL!!!!!!!!
    PD- aixo tb va per tots els que seguiu aquest blog!-)

    ResponderEliminar
  3. deu meu, aquest es the LOVE blog!!!!!!! joen, mil gracies per la teva preciosa entrada, q em voleu fer plorar???? bueno, si ploro es d,emocio i agraiment, dono gracies joan, per haverte conegut i haver deixat q formem part de la teva vida. Gracies gemmeta, gracies my honis, jo q puc dir de vosaltres??? q si no existissiu em moriria!!! gracies per tot, per les vostres magiques paraules, simplement GRACIES per esta sempre al meu costat. US ESTIMO I ADORO eternament!!!!!!!
    GRACIES

    ResponderEliminar
  4. em feu sentir tots sempre...tan especial...i no ho mereixo................garcies per donarme tan amor!!!!!

    us estimo a morir!!!

    ResponderEliminar
  5. per cert juanis, a la foto estas radiant!!! guapissim!!! tio buenoooooooooooooooooo i miss to dance with u darling!!!!!1 a la penya d.aqui els hi vaig ensenyar els videos que vam fer a casa, mels vaig guardar per veurels de tant e tant, es van pixar de riure!!!

    ResponderEliminar