lunes, 2 de febrero de 2009

Autofotos!!!!!!! Us anyoro molt a tots!!!


Un dia q la Lara era malalteta la vaig anar a visitar. Aquest es el cami que va a casa seva. Com que anav jo molt arreglada, jejejejej, em vaig fer una bona sesion de fotos!!!!!!! MUAK a tothom!!!

6 comentarios:

  1. Estàs supermona cuca!!! I tenint de mestre el Xoanet, així de bé t'ha quedat la foto!
    Nosaltres però, t'enyorem més encara per aqui!! Pero com q et porto dins del cor, m'acompanyes en tot moment!! LOVE YOU!!!!

    ResponderEliminar
  2. Estàs GUAPISSIMA...!RADIANT! sembles 10 anys més jove i tot amb les trenetes! quina enveja veure't amb el solet i màniga curta...!
    No cal q et digui quant q et trobem a faltar nosaltres... bé, ja ho veus... estic a internet pendent de tu nit i dia!
    LOVE YOU!

    ResponderEliminar
  3. q em fareu plorar my lovesssssssss!!! ara tanco ja el blog i estic per vos. 2 al mesenger!!! que guai!!!! visca el mesengeeeeeer!!! jo us estimo tant q no tinc paraules per descriure.ho...sou part de mi!!! gracies per esatr sempre al meu costat!!!! us estimoooooooooooo...quan amor en aquest blog eh>??? que guaaaaaaaai

    ResponderEliminar
  4. Estas GUAPIIISSIMAAAAAAA!!!

    ResponderEliminar
  5. Aiii, que guay que he creat un estil i tot!!! com m'encantaaaaaaaaaaa!!!! jajajaja. Estas precisosa amor, amb una cara de super relaxada que no pots amb ella. Disfruta cada moment, t'estimooo!!!

    ResponderEliminar
  6. thank you!!!!! and believe me, now im really enjoying this adventure!!! im very happy!!!!! thankyouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    (but anyway i miss u madlyyyyyyyyyyyyy)

    ResponderEliminar