jueves, 26 de marzo de 2009

Visca l.SKYPE!!!

Heu vist mai dues cosetes mes dolcetes en eixe mon???
En HONIS i la meva MAMI junts!!! es massa!!!!!!Nomes em va faltar el meu SANTIAGUINYO!!! pero bueno, el proper cop eh xato??? Doncs avui ha sigut genial poder veure la mami en directe!!! Eh que valia la pena provar l'Skype mami???My honis, mil gracies per fer aquesta trobada realitat!!! Ets el millor!!! T'estimo cuki!!! i segur que el dinaret que li has fet a la mama estava bonissim!!!!!
un gran HURRA per en honis! i un altre per la MAMA!!!

6 comentarios:

  1. Ai que guapos tots dos!
    Jo tb vull provar l'skypeeeeeeeeeeee!!!
    Petons!

    ResponderEliminar
  2. Alsaaaa! Cineta, quin cor més maco que hi has posat. Va estar molt bé, això de l'Skype, ja ho repetirem un altre dia.
    El dinar d'en Gerard va ser super: amanida freda de llenties, i calamars a la planxa acompanyats d'espàrrecs verds. De postre, maduixes. I el millor, la infusió de després, tots dos asseguts al solet i xerrant.

    ResponderEliminar
  3. Caram, Gerard! Estàs fet un "cocinillas"! I tot super sa! Quant al muntatge de l'skype... Francesca i Gerard, heu quedat GUAPÍSSIMS! I Francesca... quin és el teu secret, SI US PLAU, com es pot tenir aquesta pell tan radiant i estar tan guapa!!!
    Petons!
    Gemma.

    ResponderEliminar
  4. ala mama quins piropillos no?????
    la veritat es q estas...com un tren!!!
    ole mi mami!!!

    ResponderEliminar
  5. Nenetes, us agraeixo els compliments, però voleu dir que, arribades als 30 anys, no comenceu a necessitar unes bones ulleres? (ji, ji). "Pa guapas", vosaltres, reines, que esteu en allò que diuen "la flor de l'edat" (dit així queda cursi, oi?). I "pa guapu", Gemma, el teu Max, que és un nino. El vaig veure a la web amb en Gerard.
    Una abraçada. Francesca

    ResponderEliminar
  6. OSTRES, que GUAY. Aquest és un d'aquell moments k recordareu SEMPRE amb mooooooooooolt de carinyo.
    Vamos, de esos que te marcan, te llenan y permanecerán con vosotros forever...
    Petonets a tots els PROTAGONISTES!!!
    Cristina T.

    ResponderEliminar