domingo, 15 de marzo de 2009

Namaste Vikram Da

He rebut males noticies, en Vikram, el "divo", va morir ahir. Portava un mes a l'hospital de Calcuta, agreujat d'una forta depressió que li havia paralitzat una cama, malalt tb de la mala vida que portava...Els metges li van fer mil proves...massa proves, pq al final ha mort d'un atac de cor. Tenia 35 anys. Era el millor amic d'en Karma i la Sangay, el professor de cant de la Lara,...estem tots molt afectats...Si algun dia torno a Santiniketan, ja mai sera el mateix. Ell era el nucli del grup...és una gran pèrdua...estic molt trista. Només amb 1 mes de viure allà i veure'l practicament cada dia, li vaig agafar moltissim carinyo...era com un nen petit, era únic, un artista amb les seves excentricitats i un amant de tota forma d'art. Impossible sera oblidar la seva persona, l'energia que desprenia, la seva originalitat, el seu carisma,...
Em sento molt afotunada d'haver-lo conegut i el trobaré molt a faltar...

Adéu Vikram Da.

6 comentarios:

  1. Ostres... HO SENTO MOLT, Cineta... en serio, em sap molt greu.
    Almenys has tingut la sort de conèixer-lo en tota la seva plenitud... sempre viurà en el teu record i en el de tots el que l'han conegut.
    Ànims i petons.

    ResponderEliminar
  2. Ho sento reina, de tot cor, fa temps que ja saps com són, aquestes coses. Recorda'l amb alegria, com segurament ell ho hauria volgut, això et consolarà.
    Un petonàs
    Ma

    ResponderEliminar
  3. Cineta... em sap molt greu, segur q per tu ha estat una gran pèrdua...
    T'enviem des d'aquí molt d'amor i molta força en aquests moments tant durs...
    Ho sento. Ànims i endavant!

    ResponderEliminar
  4. NENA HO SENTO!! ÀNIMS!!! RAMON

    ResponderEliminar
  5. Merda! Noticies aixi, colpeixen fins als cors del teus seguidors aqui a BCN! De la manera que en parlaves d'ell i tot lo que disfrutaveu... Sempre me'l imaginava aixi especial, el Gran Vikram, tot un personatge únic! Una abraçada per tots. Anims, xiqueta!

    ResponderEliminar
  6. moltissimes gracies a toooooooooots!!!! sous uns amors!!!!!!i jo encara q elconeixia poquet pero quan penso amb en karmaila sangay...en fin...CARPEDIEM!!!!

    us estimo!!!

    francina

    ResponderEliminar