viernes, 7 de agosto de 2009

another ISRAELI friend!!!

Els ultims dies a manali, quasi cada dia, ens vam veure una estoneta amb la Galia. Ens vam fer molt amigues, vam tenir converses molt i molt interessants i vam riure molt tb!!! Li he fet aixo per enviar.li per mail, i aprofito per posar.ho aqui tb, aixi la coneixeu!!! muak

4 comentarios:

  1. Sembla molt "maja", la Galia! Has fet un munt d'amics per tot arreu on has estat, eh? No donaras l'abast a fer visites!;-)
    UN petonàs, GUAPA!

    ResponderEliminar
  2. Reinetaaaaaaaaa!!!
    Això, fent vida social a tort i a dret!!! Així quan vagis a veure tothom qui coneixes podras voltar mig món!!! jajajaja...
    Petonarrus que t'esperem amb ànsiaaaaaaaaa...
    T'estimo preciosa meva!!!

    ResponderEliminar
  3. si una monada, just avui ens hem escrit un mail.........per mi era tal i com una germana gran i jo per ella la peke.....ella venia una mica depre, va morir sa mare fa pocs anys...i jo with my experience amb el tema, la vaig animar molt i la vaig fer tope contenta!!!! ajjajajaja...si q he fet bons amics si!!!!!!!!!!!! aquests em va dir: si vens a israel, vamos, ets la meva 1a invitada, el temps que vulguis, etc....molt guai!!!!!!! la veritat es q he estat tan rodejada de gent d'srael, q fins i tot se 3 0 4 paraules amb ibru........i tb crec q israel ha de ser un pais flipant!!!!! oi?
    frans

    ResponderEliminar
  4. HOme, ha de ser espectacularrrr!!! Fixa't que aquest any hem estat a punt d'anar-hi amb la meva ma... ens falten dies de vacancetes i més pasta... snif... temps al temps!!!
    jajajaja...

    Pd. quan anem a Israel? juas, juasssssssss...

    ResponderEliminar