lunes, 11 de mayo de 2009

Atencio:

Als que us morieu de ganes de veure en Gerard, sa i estalvi a Thailandia, doncs aqui el teniu amb l'expressió de la felicitat!!!!!!. M'ha explicat que en una hora marxava amb un bus i despres amb un barco a una illa a fer submarinisme!!!!!!!!WOW!!! Passa-ho pipa amor i ens veiem, en 7 dies!!!!!!!!!!!!!! iloveuuuuuuuuuuuuuuuuu...

10 comentarios:

  1. Quina passada! Sí que se'l veu content, sí! Ja m'imagino el plan de relax en aquesta illa! QUE GUAI! I d'aqui a res, tu tb hi seràs! Comença el compte enrere!
    MUAKS!

    ResponderEliminar
  2. Quina passada! Sí que se'l veu content, sí! Ja m'imagino el plan de relax en aquesta illa! QUE GUAI! I d'aqui a res, tu tb hi seràs! Comença el compte enrere!
    MUAKS!

    ResponderEliminar
  3. Hi Familia! Visca la Super Franzi que ha tingut la EXCLUSIVA de la 1ª imatge del txermanet per l'indoxina! Ni Lecturas en la millor instantania!!
    I tu amb aquella samarreta, estas... Superbona!(ups, q me poso roig!)Que lo sepas!
    Love you all ;)

    ResponderEliminar
  4. Guapuuuuuuuuuuuuuuu!!! Que estàs de "toma pan y moja", i vigila amb les tailandeses, que potser són totes unes garses i se't volen lligar el primer dia (je, je).
    Francesca

    ResponderEliminar
  5. Geraaaaaaaaaaaaaaaard!! Q guai!! Se't veu molt content, clar q no m'extranya pas gens, jo en el teu lloc, també estaria pletòrica...
    Disfruta a Koh Tao i compte amb els taurons i les taurones (com diu la francesca, les nenes tai)!!!
    Cuideu-vos guaposssssssssss...
    muacssssssssssss

    ResponderEliminar
  6. DANI, GEMMA, MAMI, NOE, merci pels coments!!!! en carlos el galleg, va fer lo q en honis i si va veure un tauro ballena!!!!!! ai honis, vigila eh???, i amb les taurones, jajajaj, tb!!! pero dont worry, ja vinc jo a protegirte cukis!!!!! xato! avui compro bitllet bus a delhi...en 6 dies em planto alla!!!
    muak a tutti

    ResponderEliminar
  7. hi ha una cosa mes cuca en el mon q en honis???

    ResponderEliminar
  8. wow!! quina emocióooo.

    Ja no us queda res per veure-us cara a cara.

    Mil petons als dos.

    Us estimoooooooo

    ResponderEliminar
  9. Gracies petitona pel post!!! Va ser molt guai xerrar un ratet! Aquell dia estava fent una birreta amb el Ben, el seu germa Adam i la seva novia, q tb acavaben d,arribar a Thailand!! Cuca t'hi espero very sooooon!!!
    Petons guapos!!!
    Tampoc he fet moltes ffotos, aqui el temps vola! aixi q pugui penjo quelcom!!!
    Love you all!!!

    ResponderEliminar
  10. que guai cukis, el dia ja esta aqui, marxo dema a delhi, ens veiem en 2 dies!!!!! muak amorrrrrrrrrrrrrrrr

    ResponderEliminar