skip to main |
skip to sidebar
Nyaaaammmmm!!!!
Ja veieu, les coses bones no cambien! Amb la super-recepta de la Francesca (fàcileta i efectivíssima), em cuido tant com abans feiem amb tú cuca (el 1r cop q la provo de fer)! No et preocupis mare, ja veus com m'alimento!!!! jejejeMil kisses a tutti!
Caram, quina bona pinta, Gerard! A veure quan ens les dones a provar!;-)
ResponderEliminarPetons!
ei que aquest es el plat q us hem fet a quasi tots i q te tan exit!!! carxofa amb almejes!!!! ole cuki ets el millor!!!! ai quina bona pinta!!! ai q li foto un muerdo a la pantalla..........kisses honis!!!!!
ResponderEliminarETS UN AMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!! HAS VIST MAMI???
ResponderEliminarQuina bona fila que fa la cassoleta, Gerard, a partir d'ara ja no les cuinaré més,les carxofes, i quan en vulgui menjar et demanaré que em convidis (ha, ha). Alsa Francina, el que t'estàs perdent! (ai "que malita soy!!!")
ResponderEliminarFrancesca
jajajaj... Q bona la Francesca!
ResponderEliminarGer, jo tb ho vull provaaaaaaaaaaaaaarrrr!!!
Ara, que no ens podem pas queixar, que el dia abans de marxar ens vas cuidar moooolt bé!
Però té una bona pinta, que no vegis!!!
Petons a tots!
Bonics esteu tot convidats quant volgueu!! Francesca tú no eh? q no em queden tant bones com les teves! jajaja! Amb tant bona recepta la cosa surt sola!!
ResponderEliminarPetunarrus!!!
Le Chef Gegagd
elmillor chef pq cuina ambmolt amooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponderEliminarfransssssssssss